Εστιατόριο

Στο εστιατόριο σερβίρεται κυρίως Ελληνική, αλλά και διεθνή κουζίνα. Το μαγείρεμα είναι μια εκλεκτή τέχνη για μας κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και πέρα από κάθε συναγωνισμό. Χωρητικότητα: 300 άτομα.

Μπαρ

Το ξενοδοχείο Αντωνιάδης διαθέτει μπαρ το οποίο είναι ανοιχτό κάθε μέρα και κάθε νύχτα, σερβίροντας στους πελάτες εξαιρετικά ποτά.

Αίθουσα Υποδοχής

To ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλη και πολύ άνετη Αίθουσα Υποδοχής, με ξύλινη επένδυση, ωραία έργα ζωγραφικής και σαλόνι με βαθιούς λευκούς καναπέδες.

Roof Garden

Το ξενοδοχείο διαθέτει Roof Garden με πισίνα και μπαρ. Το δροσερό κολύμπι στην πισίνα, η πανοραμική θέα της γύρω περιοχής από το roof garden, η συνεχής εξυπηρέτηση στο pool-bar και η άνεσή σας είναι το κύριο μέλημά μας.

Αίθουσα Συνεδριάσεων

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα Συνεδριάσεων και Σεμιναρίων. Το συνεδριακό κέντρο είναι διαθέσιμο για μικρά και μεγάλα γκρουπ, με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό (Συνέδρια, Σεμινάρια, Επιδείξεις μόδας κ.τ.λ.).

Χώρος Στάθμευσης

Το ξενοδοχείο διαθέτει ανοιχτό χώρο στάθμευσης, δωρεάν για όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το πάρκινγκ είναι κατάλληλο και για λεωφορεία.